bluecompact

blueCompact is het eerste sluitsysteem dat via een app aangestuurd wordt. Daardoor kan de configuratie individueler, flexibel en eenvoudiger - ook achteraf - door uzelf worden uitgevoerd.

 

Toegangstechnologie

Sluitplanadvies.nl is expert in sluittechnieken op het hoogste veiligheids- en comfortniveau, van een eenvoudige cilinder voor een woning tot aan uitgebreid elektronisch toegangsbeheer voor middelgrote en grote gebouwen.

Wij stellen de hoogste eisen aan producten en fabrikanten en zijn altijd gericht op de trends van morgen.

Onze flexibele oplossingen kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen en zijn desgewenst aanpasbaar aan de individuele wensen van de klant.

Bij Sluitplanadvies.nl maak je kennis met slimme oplossingen voor toegangscontrole.

Of u nu enerzijds meer veiligheid wenst, besparing op uw sleutelbeheer, meer gemak in gebruik en flexibiliteit in beheer, allerlei combinaties kunnen we bieden.

Systemen die werken met digitale sleutels of transponders, gecombineerd met bijvoorbeeld uw alarmsysteem en de urenregistratie. Innovatieve producten en systemen welke soepel zijn te implementeren en simpel te beheren zijn via applicaties op uw netwerk, of apps op uw telefoon en tablet.

Binnen enkele minuten kunnen uw woning of bedrijfspand al voorzien van zeer veilige en flexibele toegangscontrole of toegangsverlening.

Geheel vrijblijvend komen wij onze producten met hun talrijke mogelijkheden bij u op locatie demonstreren.

Product bestellen

Wilt u een van onze producten bestellen? De meest uitgebreide webshops op het gebied van sleutels en cilinders van o.a. Ankerslot, Dom, Evva, Mauer en Winkhaus.

Sluitplanshop.NL      cilinderonline.NL

Bent u gebaat bij goed advies, schroom dan niet, bel of e-mail ons.