Duidelijkheid

Traditionele handels wijzen voldoen in dit tijdperk van individualisering en persoonlijke beleving niet langer. Negatieve en positieve ervaringen met uw bedrijf worden tegenwoordig breed uitgemeten. Bedrijven die zich bedienen van loze beloftes of mooie praatjes worden keihard afgerekend. Betrokkenheid, kennis en service worden echter beloond. Hoe de klant uw producten, uw service en uw organisatie beleeft, is de enige realiteit die er voor u als ondernemer werkelijk toe doet.

Sluitplanadvies.nl staat voor duidelijkheid en transparantie. Daarom krijgt u voordat wij voor u aan het werk gaan een heldere offerte en plan van aanpak. Hierin worden onze activiteiten en de daaraan verbonden kosten duidelijk omschreven.

De werkzaamheden, de planning, de taken en verantwoordelijkheden worden in begrijpelijke taal en eenduidig beschreven. Waar mogelijk werken wij met duidelijk meetbare en concrete doelstellingen. Aan de hand van tussentijdse rapportages heeft u doorlopend zicht op onze activiteiten en de kosten van onze inzet. Ook de zakelijke kant van onze samenwerking met u regelen wij graag goed. Al onze diensten worden geleverd conform onze leveringsvoorwaarden.

Op deze wijze komt u niet voor verrassingen te staan en weet u op elk moment waar u aan toe bent.

Product bestellen

Wilt u een van onze producten bestellen? De meest uitgebreide webshops op het gebied van sleutels en cilinders van o.a. Ankerslot, Dom, Evva, Mauer en Winkhaus.

Sluitplanshop.NL      cilinderonline.NL

Bent u gebaat bij goed advies, schroom dan niet, bel of e-mail ons.